Job på GMB

Vil du være en del af Grennesminde?

Vi har desværre ikke nogle ledige stilinger på nuværrende tidspunkt.

Sådan behandler vi din ansøgning

Uopfordrede ansøgninger

Uopfordret ansøgning

Har du sendt en uopfordret ansøgning til Grennessminde Birkerød, vil din mail blive åbnet og læst af en medarbejder i sekretariatet, som sørger for at sende ansøgningen videre til ledelsen. Ledelsen vurderer din profil for at se om du har de kvalifikationer der skal til for at varetage et job hos os.

Der er følgende muligheder:

  1. Du får et afslag. Din ansøgning vil blive slettet i vores systemer senest efter 3 måneder.
  2. Du får et afslag med en anmodning om at vi må beholde din ansøgning f.eks. et halvt år. Hvis du ikke hører fra os inden for den tid, vil din ansøgning derefter blive slettet i vores systemer.
  3. Du bliver indkaldt til en rundvisning og vil muligvis blive tilbudt job som tilkaldevikar. I givet fald gemmer vi din ansøgning i din personalemappe. Alle de dokumenter og oplysninger vi har om dig gemmer vi i 5 år efter din ansættelses ophør, nogle gange længere hvis der er behov for det fx hvis der er verserende arbejdsskadesager, uafsluttede retssager eller arbejdsretlige tvister, pensionsforpligtelser, dagpengerefusion og udbetaling af tilgodehavender mv. Vi kan desuden gemme fotos fra den tid du var ansat på Grennessminde til historisk dokumentation.
  4. Du indgår på lige fod med andre ansøgere til et opslået job hos os. Får du afslag, gemmer vi din ansøgning i op til 6 måneder, så vi kan kontakte dig hvis der bliver brug for en ny runde.

 

Dine rettigheder

Du har nogle rettigheder i forbindelse med vores behandling af din ansøgning fordi den i meget vidt omfang foregår elektronisk:

  • Du har ret til at få at vide at vi har samlet oplysninger om dig og gemt dem i vores IT-system.
  • Du har ret til at få at vide hvilke oplysninger om dig vi har samlet og brugt i vores behandling af din ansøgning, og du har ret til at se oplysningerne.
  • Du har ret til at bede om at vi retter eller sletter oplysninger hvis du mener de f.eks. er forkerte eller giver et forkert indtryk. Og vi har pligt til at tage stilling til din anmodning.
  • Dine rettigheder er beskrevet i persondataloven.

Hvis du har spørgsmål om dine rettigheder, er du velkommen til at ringe til os. Du kan finde flere oplysninger om persondataloven på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk.